Željko Krušlin & Latino u predblagdansko vrijeme donose emotivni sentiš ‘Tebe trebam’!

PR

Jedan od najvećih regionalnih latino majstora, Željko Krušlin zajedno sa Latinom predstavlja novu pjesmu naziva “Tebe trebam”.

Nakon prethodnog singla “Ne trebam snove da te sanjam” koji je zabilježio izniman uspjeh, te tjednima nije silazio s vrha top ljestvica, vrijedni dečki pripremili su za ovo predblagdansko vrijeme jednu iznimno toplu i emotivnu pjesmu.

Pred brojnim ljubiteljima glazbenog opusa Željka Krušlina & Ritmo Loca je sentiš o kojem će se još dugo pričati, ali i istoimeni video spot koji je snimljen u režiji Ive Biočine.

“U ovom sentišu smo nastojali održati moj prepoznatljivi autorski rukopis. Pokušao sam se vratiti pozitivnim tradicionalnim vrijednostima koje sentiš ima, a to su pitka melodija i emotivan tekst. Snimljen je i video spot u režiji Ive Biočine. Grupa Latino na ovoj pjesmi, ali i na prethodnoj”‘Ne trebam snove da te sanjam”, okupila se u izvornom sastavu.”, rekao je Željko Krušlin.


Za službeni video zapis pobrinula se diskografska kuća Hit Records:

Prepoznatljivi latino zvuk prožima se i kroz novu pjesmu, a sudeći po već spomenutom uspjehu prethodnog singla, ne sumnjamo kako je pred nama još jedan veliki hit Željka Krušlina & Latina!

Komentari

loading...