ZEČIĆ, GRDOVIĆ I STAVROS priredili pravi spektakl u Lisinskom (FOTO)

Goran Stanzl/PIXSELL

Tri kralja zabave pokazala su zašto nose tu titulu.

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog prvi je na pozornicu izašao Dražen Zečić, a publika ga je dočekala gromoglasnim pljeskom. Izvrsno raspoložen i nasmijan simpatičnim je doskočicama prožeo nastup u kojem je otpjevao svoje najveće hitove. Redali su se tu stihovi  pjesama “Nitko nema dva života”, “Govore mi mnogi ljudi”, “Boem u duši” , neizostavni duet “Ima li nade za nas” i drugi, a publika je prilikom njegova prolaska kroz dvoranu uživala…

 Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Pri kraju svoje solo izvedbe zahvalio se pratećim sviračima i svima čestitao nadolazeće blagdane pa pozvao Mladena Gradovića.

 Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Mladen Grdović je u pratnji benda Romantik dodatno zagrijao atmosferu . Uvodna pjesma je dakako bila “Evo mene moji ljudi” i izazvala je prave ovacije. Na pozornicu je izašao s bocom vode i našalio se na temu bevande.

“Zečić je majstor za pršut, Stavros za ribe (koje ne lovi, nego kupuje), a za mene se zna”, prokomentirao je Grdović i dobrano nasmijao publiku. Nizali su se hitovi, a publika je uživala, najveće iznenađenje bio je trenutak u kojem je otišao do publike i došao do Mate Bulića s kojim je otpjevao “Dvi sestre”.

Red je došao na posljednjeg, ali ne i manje bitnog – Jasmina Stavrosa..

 Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon ovog dvojca energični Stavros nastavio je dobru zabavu i dodatno rasplesao dobro raspoloženu publiku. Nije bio nimalo “Umoran” kako kaže njegova pjesma koja je raspametila publiku, a pratile su je i druge njegove uspješnice.

Zabava, smijeh i  koncert ispunjen odličnom energijom bio je prvi zajednički nastup ovog trojca u Lisinskom, a vjerujemo kako će se uskoro ponoviti…

Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

 


Komentari