Zdravko Čolić zapalio srca publike, Toronto pjevao sa Čolom! (FOTO)

PR

Zdravko Čolić ovih dana boravi u Kanadi gdje je sa svojim bendom u sklopu turneje “Vatra i barut” održao nezaboravni koncert pred tisućama vatrenih obožavatelja, u poznatoj koncertnoj dvorani “Sound Academy” u Torontu.

Čola je pred prepunom dvoranom nastup otvorio pjesmom “Produži dalje”, te je priredivši vatrenu atmosferu još jednom pokazao da ima vjernu publiku svih generacija širom svijeta, koja je pak pozitivna i nasmijana oduševljeno pjevala sa svojim idolom do kasno u noć.

Smijenjivali su se dobro poznati hitovi ‘Što ti dadoh’, ‘Esma’ i ‘Zar se nismo shvatili’ sa aktualnog albuma ‘Vatra i barut’ u izdanju Hit Recordsa, a posjetitelji su u glas pjevali sa Čolom. Koncert je bio prepun emocija, ljubavi i nepresušne energije koju su obostrano razmenjivali publika i Čolić koji ima samo riječi hvale za svoju fanove u inozemtsvu, a koji su i ovog puta došli ne samo iz Toronta već i iz drugih kanadskih gradova.

https://www.youtube.com/watch?v=L9dDvadU5FQ&feature=youtu.be

Nakon brojnih hitova, emocija, buketa cvijeća i tri bisa, Čola je koncert zatvorio pjesmom ‘Ti si mi u krvi‘.

Inače, hladno vrijeme nije smetalo Zdravku i bendu da uživaju u Torontu i uoči koncerta iskoriste prigodu da istraže grad, što možete vidjeti i u priloženoj fotogaleriji.

Nakon Toronta, Zdravka Čolića očekuju koncerti u Novom Sadu 26.12. kao i 31.12. u Budvi u novogodišnjoj noći.

 


Komentari