ZAGREBAČKI REPER KREĆE U NEVJEROJATAN POTHVAT: Sprema se na put oko svijeta, a tek da vidite kako (VIDEO)

Facebook

Nedavno je izgubio tvrtku i odlučio nešto poduzeti dok je još mlad.

Zagrebački reper Steve Mešić Ludin, još je početkom travnja na Facebooku objavio kako je odlučan u namjeru da napusti Hrvatsku, a tada je tražio suputnicu koja će se otisnuti s njim u avanturu. Tražio je djevojku dovoljno ludu da stavi ruksak na leđa, a uz to da bude lijepa, pametna, romantična, skromna, pametna, radišna i spaljena. No, nakon nešto više od mjesec dana reper je promijenio ploču.

“Kako dugi niz godina imam san obići svijet na biciklu, odlučio sam riješiti dvije muhe jednim udarcem, pa tako idem na put oko svijeta s biciklom! Treba mi novaca za takav put, a pošto je danas jako teško pronaći sponzore, odlučio sam krenuti sam jer nemam nikakvih uvjeta, ponijet ću tek par stotina kuna i bilo bi suludo voditi bilo koga, a kamoli jednu damu”, tvrdi Mešić, prenosi Večernji.

“Ako mi se negdje otvore vrata zgrabit ću priliku”

Nedavno je izgubio tvrtku i odlučio nešto poduzeti dok je još mlad.

“Od malih nogu me majka učila da se za sve u životu treba boriti, a s obzirom da sam nedavno izgubio firmu te da radim po cijele dane kao dostavljač pizze, vrijeme je da nešto napravim u životu dok sam još mlad. Objavio sam dva službena albuma, radio duete s velikim imenima, imao svoju firmu, radio po cijele dane i uvijek mi je falilo novaca. Rekao sam dosta. Sjedam na bicikl i idem stvoriti nešto majci, baki i sebi! Slovenija, Italija, Francuska, Španjolska, Portugal, Amerika, Japan, Rusija, Bjelorusija, Poljska, Slovačka, Mađarska i povratak kući moj je plan. Ako mi se otvore negdje vrata, skrenut ću i zgrabiti priliku, a ako ne, vidimo se kad se vratim”, poručuje 32-godišnji zagrebački reper.

Na put kreće s dvije majice, dvoje hlača i dobrom voljom

Svoj je pothvat odlučio postaviti i na Indiegogo, a nada se kako će mu ljudi pomoći s donacijama.

“Na toj stranici svi mi mogu pomoći i s jednim dolarom putem Pay Pal servisa. Oprostite na lošem engleskom, popravit ću ga” – kaže reper i najavljuje što će sve planira raditi na svojem putovanju.

“Krećem s lošim biciklom, s dvije majice, dvoje hlača i dobrom voljom, a za 24 tisuće kilometara, trebao bih bolji bicikl i opremu. Tu su dakako vize, smještaj, hrana, piće, a i kući moram slati novac. Radit ću poslove koji mi se god pružaju kako bih ostvario svoj cilj i bit ću svima zahvalan na svakoj kuni. Tko god želi pomoći i pratiti moj rad, može mi se javiti putem službene Facebook stranice Steve Mešić Ludin gdje ću korisnike obavještavati o svom putu. Krećem za pet dana i trebat će mi mnogo sreće. Molim sve da proširite vijest o mojoj avanturi”, zaključio je Mešić.


Komentari