(VIDEO) Seve oborila regionalni rekord: Pjesma ‘Otrove’ u jednom danu preslušana preko milijun puta

Jelena Balić

Pjesma je u minuti imala po 1900 pregleda, po satu preko 100 000 pregleda te u konačnici – u danu 1 300 000 pregleda.
Svega 24 sata nakon premijere Severininog novog singla ‘Otrove’, čini se kako su najave velikog klupskog hita koji može stati uz bok svjetskoj produkciji, bile i više nego opravdane. Naime, u samo jednom danu, nova pjesma, autora sarajevskog repera Jale Brata, na YouTubeu je preslušana čak milijun i tristo tisuća puta! Već u ponoć, 12 sati nakon objave, pjesma je po Real Time-u dosegla milijunti pregled, a veliki rast zabilježila je i u sljedećih 12 sati, da bi u konačnici trijumfirala s čak 1 300 000 Real Time pregleda u jednom danu.
Ubrzo nakon jučerašnje premijere, pjesma ‘Otrove’ bilježila je 1900 pregleda u minuti te preko 100 000 pregleda po satu, dok je, tokom dana, u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji zasjela na prvo mjesto u YouTube kategoriji ‘Trendovi’ te na treće mjesto u Sloveniji i Austriji…
Tako je najnoviji Severinin hit nadmašio i nekoliko najvećih dosadašnjih hitova koji su se u jednom danu približili milijunskoj brojci, poput ‘Kao’ i ‘More tuge’, ali i ‘Uno momento’, koji je u prvom danu brojio 728 tisuća pregleda. Danas, tri godine poslije, ‘Uno momento’ ima čak 90 milijuna pregleda, a po svemu sudeći, ‘Otrove’ je na jednako dobrom putu da dosegne njegovu popularnost.

 


Komentari