VELIKI POVRATAK HRVATSKE NA EUROSONG: Sve je jasnije tko će nas ovaj put predstavljati (VIDEO)

Facebook

Do kraja prosinca HRT će odlučiti hoće li poslati hrvatskog predstavnika na Eurosong 2016. koji će se 14. svibnja održati u Stockholmu.

Iako za sada ima još puno nepoznanica Hrvatska je rezervirala mjesto na tom najvećem glazbenom natjecanju javnih televizija. Naime, jedan je od motiva veliki povratak zemalja koje su odustale od natjecanja na Euroviziji ove i prijašnjih godina. Ako se sve vrate, a rezervirale su svoja mjesta, bit će to rekordan Eurosong po broju izvođača, piše Jutarnji.

Naravno, jedna od presudnijih stvari u HRT-ovoj odluci su ne samo financije, nego i hoće li naći najbolji način kako odabrati najprikladnijeg izvođača da nas predstavlja na tom natjecanju.

”U slučaju da se HRT odluči da 2016. bude na Euroviziji, jedna od mogućnosti je da pošaljemo pobjednicu prve sezone ‘Voicea’ Ninu Kraljić kao našu predstavnicu. Nina je tijekom trajanja showa dobila više od milijun i pol glasova pa je njezina legitimnost neupitna. Ako se odlučimo za tu varijantu, znači da bi pobjednik druge sezone ‘Voicea’ išao na Eurosong 2017. godine”, poručuju s HRT-a.

Kako je Nina definitivno najbolji odabir za predstavnicu Hrvatske na Eurosongu, svjedoče i njezine izvedbe na koje nitko nije mogao ostati ravnodušan. Hoće li Nina uspjeti spasiti obraz Hrvatske koja već godina ne uspijeva ostvariti zapaženi uspjeh na ovom međunarodnom pjevačkom natjecanju.


Komentari

loading...
-->