IVAN ZAK PREDSTAVIO NOVI HIT: Ljubimac publike s provjerenim receptom za uspjeh! (VIDEO)

Foto: IDJVideos.TV

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak predstavio je novi hit „Sve si moje“, predodređen za uspjeh.

I ovaj put je u pitanju već provjeren recept, Ivan je autor glazbe i stihova, što pak čini dobitnu kombinaciju. Novi hit prati i spot zanimljivog scenarija, a nositelji radnje u spotu ovaj su put bila djeca.

Talentirani kantautor publici je predstavio novu pjesmu „Sve si moje“, čija je okosnica ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli. Radnja spota praćena je dinamičnom glazbom i odličnim aranžmanom.

„Kako u glazbi, tako i u ljubavi, ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. „Sve si moje“ odraz je onoga kako ja vidim ljubav. Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. A energiju koju je pjesma dobila dinamičnijom glazbom, publika će zasigurno osjetiti na prvu. Za ovu pjesmu sam htio spot koji će ispričati priču na drugačiji način, naime, glavni glumci u spotu su djeca i stvarno me odusevilo kako su se oboje, i dječak i djevojčica, uživili u svoje uloge i odigrali pricu kao odrasli. Pritom smo se super druzili, mogu reci da mi je ovo snimanje bilo najbolje do sad. Rad s djecom je inspirativan, ozbiljni su i odgovorni, siguran sam da će se i moji obožavatelji oduševiti. Uz dobru energiju uvijek nastaju najbolje pjesme!“, izjavio je Zak.

Pjesmu ‘Sve si moje’ poslušajte i pogledajte na YouTube kanalu Ivan Zak Službeni kanal


Ivan Zak već je godinama na hrvatskoj sceni i svakim novim hitom osvaja. Iza njega je iznimno uspješna godina ispunjena koncertima i nastupima popunjenim do zadnjeg mjesta oduševljenim obožavateljima. Na CMC festivalu u Vodicama ove godine, Ivan Zak će se predstaviti upravo pjesmom „Sve si moje“, a to je ujedno i prva pjesma koju je snimio za izdavačku kuću Hit Records, s kojom je nedavno potpisao ugovor.

Komentari

loading...