‘USNE NEPOBJEDIVE’: Poslušajte novi singl Kristijana Rahimovskog

Jerko Marić

U godini u kojoj obilježava desetljeće glazbenog djelovanja, Kristijan Rahimovski nakon uspješnica ‘Postoji li mjesto’, ‘Lud za tobom’, ‘Sunce poslije kiše’, predstavlja novu skladbu ‘Usne nepobjedive’.

Tekst novog singla zajednički potpisuju Sonja Buljan i Kristijan Rahimovski koji je zaslužan za glazbu, dok su aranžman i produkcija djelo još jednog velikog glazbenog imena Marijana Brkića.

Upravo je na ovu suradnju Kristijan posebno ponosan, ‘Rad sa Marijanom je krenuo sa singlom ‘Korak prekratak’ da bi sad ostvarili potpunu suradnju na pjesmi ‘Usne nepobjedive’.

Privilegija je surađivati sa Marijanom o čijem radu ne treba puno pričati. Kad sam bio mali znao sam sve njegove solaže otpjevati a danas suradnja s njim zvuči mi pomalo nestvarno. Ovo je zaista prva takva suradnja koja je po meni došla sasvim prirodno, a izbjegavao sam je dugih 10 godina koliko slavim ove godine svoje diskografske karijere.

‘Izbjegavao sam je zbog poveznica sa ocem ali neke stvari jednostavno s godinama dođu prirodno i meni kao autoru takva suradnja puno znači. Nadam se i vjerujemo da će ‘Usne nepobjedive’ biti i nepobjedive u radijskom eteru diljem regije.’, zaključio je Kristijan.

Kako zvuče ‘Usne nepobjedive’ poslušajte sami na youtube kanalu HitRecords Discography http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=931&mailid=103197

Novi singl Kristijana Rahimovskog možete slušati i putem iTunesa i Deezera.
iTunes – http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=934&mailid=103197
Deezer – http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=935&mailid=103197

 


Komentari