UPOZNAVANJE S FANOVIMA GA ‘IZLUĐUJE’: Ništa od susreta s Justinom Bieberom u Zagrebu?!

Facebook

Postavlja se pitanje što će biti s VIP ulaznicama za zagrebački koncert…

Justin Bieber je sinoć na svom Instagramu objavio kako otkazuje ‘meet & greet’, odnosno upoznavanje s fanovima prije koncerata.

Kao razlog tome je naveo da se zbog njih osjeća mentalno i emocionalno iscrpljeno, sve do točke depresije, piše muzika.hr.

Organizatora koncerta, Joea Bašića, kazao je kako za sada nije ništa službeno potvrđeno od strane menadžmenta izvođača te da trenutno nemaju nikakav komentar: “Justin Bieber je to tek jučer izjavio, a čim bude službeno mi ćemo to svakako poslati kao priopćenje i onda će svi biti na vrijeme obaviješteni”.

S obzirom da je u sklopu svjetske turneje ‘Purpose’ potvrdio i nastup u Zagrebu, sada se postavlja pitanje što će biti s VIP ulaznicama koje uključuju upoznavanje slavnog pjevača.

Prvi paket omogućuje jedan selfie s Bieberom tijekom meet & greeta (upoznavanje) prije koncerta, dok drugi paket uključuje jednu Premium ulaznicu, #GetClosertoJustin meet & greet i grupnu fotografiju s Justinom (minimalno 4 do 6 osoba po grupi).

Love u guys.. I'm going to be canceling my meet and greets. I enjoy meeting such incredible people but I end up feeling…

Posted by Justin Bieber on Dienstag, 22. März 2016

>>> Organizatori koncerta Justina Biebera priredili veliko iznenađenje djevojčici Elmi iz Gunje


Komentari