(VIDEO) Tiha patnja ženskih srca, Marijan Monić predstavlja novu pjesmu ‘Kao rijeka’

Facebook

Poznato je kako je glazba njegova prva i najveća ljubav.

Izniman kreativac i mladi glazbenik, Marijan Monić, svoje je obožavatelje iznenadio novom pjesmom.

Poznato je kako je glazba njegova prva i najveća ljubav, a nova skladba, tek je jedan od noviteta koji vas očekuje iz Marijanove kreativne radionice.

Za novu pjesmu ‘Kao rijeka’ koja će vjerujemo biti prava nasljednica njegove iznimne uspješnice ‘Prazan stih’, autorski je najzaslužniji Srđan Sekulović Skansi koji potpisuje tekst, aranžman i produkciju, dok je glazba zajedničko djelo Skansija i Nikše Selmanija.

Sam Marijan nije krio zadovoljstvo suradnjom, ‘Svi mi u glazbenome svijetu znamo tko je Skansi, a kada me nazvao i rekao da Ima novu pjesmu, nisam čekao već smo se odmah našli i razmijenili nekoliko kreativnih ideja. Pjesmu sam odmah osjetio, te smo isti dan snimili i vokal. Kao glazbenik uvijek uživam u stvaranju nove pjesme, a u ovome slučaju je Skansi sve napravio, ali opet sam imao tu dozu slobode da zajedno složimo vokalne figure i fraze.

‘Kao rijeka’ je malo drugačijeg ritma od mojih prethodnih singlova, te smo izuzetno zadovoljni rezultatom. Dobili smo što smo htjeli, da pjesma oživi kroz istinsku emociju. Nadam se kako će i publika osjetiti isto.’, poručio je Marijan Monić.

Prve glazbene korake Marijan Monić napravio je još u ranoj mladosti. Prvi javni nastup i odmah glavnu nagradu dobiva na „Zlatnom mikrofonu” davne 2008. godine. Nakon toga uslijedila su brojna festivalska priznanja i nagrede. Da je njegov talent zaista svestran, od sviranja klasične i akustične gitare, pa do stvaranja samostalne karijere i nastupa diljem regije, dokazuje i činjenica kako je bio član klape ‘Furešti’.

Poslušajte njegovu novu pjesmu.

 

Komentari

Komentari