SVJETSKI POZNAT BEND STIŽE U ZAGREB: Engleski alt-rockeri ‘trest’ će KC Dražena Petrovića

Facebook

U sklopu svjetske turneje kojom proslavljaju 20 godina karijere, engleski alt-rockeri Placebo dolaze u Zagreb.

Poznati bend peti put stiže u Hrvatsku, a nastupit će 10. studenog u KC Dražen Petrović.

Brian Molko je najavio: “Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakleo da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su ‘Pure Morning’ ili ‘Nancy Boy’ koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje!”


Cijene ulaznica iznose 249 kuna za parter, te 199 kuna za tribine. Fanovska pretprodaja ulaznica kreće 16. ožujka u 10 sati preko www.aplaceforustodream.com i traje 48 sati, a od 18. ožujka u 10 sati kreće redovna prodaja putem sistema Eventim (na Muzika.hr – kupovina ulaznica, te u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), piše Muzika.hr

Bend je do danas objavio sedam studijskih albuma (aktualni “Loud Like Love” datira iz 2013.) , nekoliko puta izmijenio postavu, a od starih članova uz Molka je ostao suosnivač i gitarist/basist Stefan Olsdal. Posljednji put smo ih gledali prošle godine na INmusicu, a sigurni smo kako će vijest da se vraćaju oduševiti mnoge.

 


Komentari