‘Suze na kiši’ i Vanna zasjeli na prvo mjesto HR TOP 40 liste (VIDEO)

Dino Senar

Prije nepunih desetak dana u radijski eter uplovio je novi Vannin singl ‘Suze na kiši’, koji je svojom premijerom oduševio cijelu regiju. Da je zaista tako pokazuje i potvrđuje prvo mjesto HR TOP 40 liste ovoga tjedna, na kojem se Vanna našla upravo s ovom pjesmom.

Sama vijest o prvom mjestu HR TOP 40 Vannu je iznimno obradovala, kao i sama činjenica da je pjesma tako brzo osvojila slušatelje, ‘Ovo je sjajna vijest i veliki podstrek svima nama koji smo radili na novom singlu. Hvala autoru pjesme Anti Pecotiću, hvala cijeloj ekipi koja je radila na spotu i što drugo da kažem nego da sam prezadovoljna! Uspješan je to nastavak promoviranja mojih novih singlova koje ćemo objaviti na sljedećem albumu, kojemu se jako veselim.

VANA2

Nadam se kako će pjesma ‘Suze na kiši’ još dugo biti rado slušana i da će se još dugo zadržati na Top ljestvicama.˝

Pjevačica koja ima iza sebe sedam albuma, te dva Porina, novu glazbenu poslasticu napravila je u suradnji s još jednim velikanom glazbene scene sa kojim godinama surađuje, Antom Pecotićem.

‘Ante Pecotić autor je s čijim sam pjesmama postigla najviše uspjeha u solo karijeri. Sjetimo se samo nekih od njih; ‘Ispod istog neba’, ‘Daj mi jedan dobar razlog’, ‘Kao da me nema’, ‘Ako je vrijedilo išta’, ‘Ne govori sve na glas’…Naša suradnja traje od mojeg prvog samostalnog albuma 1998..’, rekla je Vanna.

Čovjek zaslužan za odličan tekst, glazbu, aranžman i produkciju, Ante Pecotić, ‘Suze na kiši’ izdvaja kao jednu od posebnih pjesama, ‘Sa Vannom sam snimio velik broj pjesama u njenoj samostalnoj karijeri. Neke od njih meni osobno drage nisu postigle uspjeh kakav sam očekivao, dok su neke postigle i više od očekivanog. Iskreno vjerujem kako smo u novom singlu ‘Suze na kiši’ pomirili i jedno i drugo, jer mi je pjesma jedna od dražih autorskih skladbi.

Kako izgledaju Vannine ‘Suze na kiši’ pogledajte na YouTube kanalu http://hitrecords.hr/index.php?subid=514&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=665&mailid=102848&acm=3577_102913

Autor glazbe: Ante Pecotić
Autor teksta: Ante Pecotić
Autor aranžmana: Ante Pecotić
Glazbeni producent: Ante Pecotić
Tonski snimatelj: Andrej Lončarić

Redatelj: Dino Senčar


Komentari