Stigla su nam nova iznenađenja iz glazbene škrinje klape Contra!

Facebook

Nepopravljivi glazbeni zavodnici iz splitske klape Contra pripremaju pregršt iznenađenja za svoje obožavatelje. Nakon singla ‘Srićo moja‘ kojim su protekle godine osvojili publiku, ali i radijske i televizijske etere širom regije, respektabilna glazbena imena koja stoje iza Contre ponovno su u studiju i marljivo rade na novim pjesmama.

Prva od njih pod naslovom ‘U jubav virujen’  ubrzo će izaći iz Contrine glazbene radionice, a kako napominje društvo iz klape: ”Pjesma donosi dašak optimizma svima koji pate, te kako će i oni jednog dana uloviti ljubav’. Priča je to o težnji za nedohvatljivom ljubavi, o pisanju pjesama po noći za ljubav koja nije kraj nas”.

Dok rade na novim skladbama klapa Contra nije zapostavila ni najbolje od njih, live nastupe, kojima od svog osnutka oduševljavaju publiku gdje god nastupe.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Nakon brojnih koncerata, prvu narednu prigodu da uživate u najljepšim izvedbama klape Contra imate 05.03. u Ljubljani, gdje će u Cankarjevom domu nastupiti na spektakularnom koncertu uz još jednu splitku klapu Cambi i šibensku Maslina.[/box]


Komentari