SPEKTAKULARAN KONCERT SARAJEVSKE LEGENDE: Jedan od najvećih glazbenih umjetnika ovih prostora u zagrebačkoj Areni

FOTO: Nedim Grabovica
Najveći glazbeni umjetnik ovih prostora Dino Merlin upravo je najavio spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni u subotu 3. prosinca 2016.

Pet godina nakon zadnje Arene i dvije godine nakon zadnjeg open-air koncerta na Bundeku, zagrebačka publika konačno će opet uživati u megahitovima popularnog pjevača koji se jedini s Balkana može pohvaliti koncertima po cijelom svijetu, a njegov zadnji album Hotel Nacional službeno se pojavio i na 8. mjestu Bilboardove top ljestvice najprodavanijih world music albuma u svijetu. 
Za turneju legendarnog sarajevskog glazbenika mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes na svim meridijanima, posebice u regiji, a nestrpljiva hrvatska publika konačno je dočekala krunu turneje “Hotel Nacional” – u veličanstvenoj Areni Zagreb.
Svi pokazatelji aktualne turneje “Hotel Nacional” čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Europe do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe kako na sceni, tako i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz njegovog bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji, pored brojnih hitova i evergreena te vrhunskih muzičara u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: karizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.
Ulaznice za ovaj događaj bit će u prodaji od 21. rujna na web portalu i svim prodajnim mjestima – http://www.ticketshop.

Komentari