SANDI CENOV u novom spotu otkrio tko su zapravo ‘Anđeo i vrag’! (VIDEO)

Foto: Anđeo i vrag Screenshot

Aktualni singl Sandija Cenova ‘Anđeo i vrag’ u manje od mjesec dana, koliko je službeno vani, osvojio je ne samo srca publike, struku, već i top liste. Time je potvrđeno da je šarmantni romantičar, ljubitelj motora, te veliki ljubitelj žena i ovoga puta pogodio kada je pjesma u pitanju.

‘Anđeo i vrag’ autorska je pjesma Sandija Cenova, uz odličan aranžman i produkciju Fedora Boića. Pjesma za koju Sandi kaže da je opravdanje za sve nestašluke koje radimo onih kobnih noći s petka na nedjelju, od danas je službeno dobila svoje video izdanje.

‘Najnoviji video spot prati priču, koja je ispričana u pjesmi ‘Anđeo i vrag’, a to je vječita borba potonjih u svakome od nas. Mislim da su glumci, s obzirom da su to moji prijatelji, a ne profesionalni glumci, sjajno odradili uloge anđela i vraga. Video pršti od šarenih boja, kao što sam i samu pjesmu zamislio, šareno, ludo i veselo. Vjerujem da će moja publika uživati u sada kompletnoj priči ‘Anđeo i vrag’’, rekao je Sandi Cenov

Za aktualni singl, Sandi vjeruje kako će mnogima poslužiti kao opravdanje za sve lude noći koje su pred nama i koje nas očekuju ovog ljeta.

Tko su zapravo ‘Anđeo i vrag’, te kakve nestašluke spremaju, pogledajte u video spotu na YouTube kanalu HitRecords Discography.

 

 


Komentari