SANDI CENOV ima posebna plan za rješenje problema, POSLUŠAJTE GA (FOTO)

Hrvoje Serdar

Sandi Cenov, miljenik ženske publike diljem regije, poznat po svojim ljubavnim pjesmama, predstavlja novi video spot ‘A noć nudi plan’. Svakodnevno se susrećemo sa brojnim problemima, koji nas muče, a ukoliko ste se i vi prepoznali u prethodnim navodima, Sandi Cenov nudi poseban plan.

Nije riječ o nekoj političkoj temi, već o nečemu potpuno drugačijem, nježnijem, a to je ljubav. Sandi kao najbitnije, ponajprije ističe ljubav, te da međusobno brinemo jedni o drugima, obzirom na činjenicu kako su se neke bitne ljudske vrijednosti nažalost izgubile. Voljeti kao i ljubav djeliti sa drugima, nešto je najljepše.

Video spot se snimao u režiji Hrvoja Serdara u jedinstvenom ambijentu Booze and Bluesa, a uz Sandija u spotu se pojavljuje njegov bend All Stars.

Sandi Cenov - snimanje spota A no nudi plan_2 (1)
Foto: Hrvoje Serdar

“Atmosfera na snimanju je bila odlična, pozitivna, a sam spot odiše porukom koju šalje pjesma – samo ljubav, jer uz nju lakše prebrodimo sve probleme. “, rekao je Sandi.

Vjerujemo kako neće puno trebati da novi video spot osvoji srca publike, kao što je to napravila i sama pjesma “A noć nudi plan”, koju možete čuti na nekim od nadolazećih Sandijevih koncerata:

13.02. Pula, Aruba club

14.02. Dugo Selo

20.03. Zrinjevac, Obilježavanje Svjetskog dana Downova sindroma

22.04. Split, Vanilla club

30.04. Šibenik, Inside club

Video spot ‘A noć nudi plan’ pogledajte na YouTube kanalu HitRecords Discography – http://hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=736&mailid=102933

 

Komentari