Evo kako su JELENA ROZGA I STJEPAN HAUSER potvrdili priču o marketinškom triku (VIDEO)

Facebook/Jelena Rozga

Koga li to skriva Jelena Rozga?

Splitska pjevačica Jelena Rozga i čelist Stjepan Hauser prije otprilike mjesec javnosti su tvrdili kako su zaljubljeni, no nismo im povjerovali pa se cijela ova veza činila samo kao dobar marketinški trik.

Međutim, kako već duže vrijeme ne postoje nikakve zajedničke fotografije do jučer sretno zaljubljenog para, čini se kako su glasine o nevoljama u raju opravdane te kako je ljubavi došao kraj (ako je ljubavi uopće i bilo).

Možda novinari nisu vidjeli ono što im je pred očima, nikoga ne skrivam”, kazala je popularna splitska pjevačica Jelena Rozga na pitanje novinarke Jutarnjeg lista – ljubi li. Prije svega par mjeseci, točnije u svibnju ove godine, tajnovita lijepa pjevačica tvrdila je kako se njezin intiman život ne tiče javnosti te kako ga planira zadržati samo za sebe.

”Nikad nisam nametljivo predstavljala svoje ljubavi, naprosto to nije moj stil. To što svoju intimu čuvam za sebe ne znači da ne živim normalan i svakodnevan život.”, kazivala je Rozga međutim, čini se kako je u svega par mjeseci, drastično promijenila mišljenje ili nam se svima dobro nasmijala i servirala romantičnu priču dok je stvarnost, u potpunosti drugačija…

>>> JE LI OVO NAJVEĆA LJUBAVNA PREVARA DO SADA: Rozga i Hauser jedan od boljih marketinških trikova ikad?


Komentari