PUKLA LJUBAV FRANKE I ĆORLUKE Pjevačica ponovo ljubi nogometaša? (VIDEO)

Pjevačica i nogometaš bili su dugo o ozbiljnoj vezi pa se svojevremeno čak nagađalo i o njihovu vjenčanju

Pjevačicu Franku Batelić u posljednje vrijeme ne viđamo često u javnosti. Njezin singl ‘Ljubav je’ bilo je posljednji Frankin uradak, a od tada je prošlo više od dvije godine. Pjesmu ‘Ljubav je’ snimila je uoči referenduma o Ustavnoj definiciji braka gdje je prema svemu sudeći, stala na stranu PROTIV.

Nije tajna kako je Franka već nekoliko godina u vezi je s nogometašom Vedranom Ćorlukom, a iako zaljubljeni nogometaš tu i tamo na društvenim mrežama objavi fotografiju svoje drage, očito je kako se ovaj par odlučio držati dalje od očiju javnosti. Međutim, šuška se kako su Franka i Vedran prekinuli te kako već nekoliko mjeseci pjevačica ponovo ljubi – i to nogometaša!

Facebook
Facebook

Podsjetimo, pjevačica i nogometaš bili su dugo o ozbiljnoj vezi pa se svojevremeno čak nagađalo i o njihovu vjenčanju. Iako su često odvojeni zbog Ćorlukinih obaveza u ruskom Lokomotivu, njegovoj ljubavi s Frankom ništa ne može stati na put, tvrdili su donedavno.

Posvetila se fakultetskim obavezama

Franka je nedavno izjavila kako je odlučila posložiti prioritete te je tako između glazbene karijere i obrazovanja, izabrala upravo obrazovanje. Naime, na posljednjoj konferenciji TEDeX-a gdje su se mogla su čuti zanimljiva iskustva i životne priče uspješnih ljudi, Franka je priznala kako se u posljednje vrijeme posvetila fakultetskim obavezama na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

”Mislim nije me fax toliko oduzeo, to je više bila moja odluka da moram to završiti, dala sam se sad u red, rad, disciplina mode i to je to. Stavila sam aparat za zube”, rekla je tada za medije mlada pjevačica.

>>> MARKANTAN HDZ-ovac POKORIO DRUŠTVENE MREŽE ‘Njega želimo za premijera!’ (FOTO)


Komentari