Predstavljeno novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Foto: PR

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici, te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za Ivana Zaka i pjesmu “Dar mar”, pjesmu “Kao ti i ja” koju izvodi Franka, Massima i pjesmu “Lice varalice”, pjesmu “Oko zeleno” koju izvode Ljubavnici te Detour i pjesmu “Vikend”.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama, svakog mjeseca u posebnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr predstavlja se pet pjesama koje u tom mjesecu konkuriraju za Cesaricu.

Ona pjesma koja u pojedinom mjesecu osvoji najveći broj glasova publike bit će nominirana za Cesaricu te u prosincu ulazi u finalni krug glasovanja. Publika će tada od nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu – Cesaricu.

Nakon završenog glasovanja publike za pjesme predložene u rujnu za prestižnu je titulu hita godine nominirana pjesma „Igraj moja Hrvatska“ koju izvode Zaprešić Boys, a autorski je potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Marko Novosel.

Pjesme koje su u konkurenciji za titulu Hita mjeseca u listopadu su: Ivan Zak “Dar mar”, Franka “Kao ti i ja”, Massimo “Lice varalice”, Ljubavnici “Oko zeleno” te Detour “Vikend”.

Za predložene pjesme s liste za listopad publika može glasovati do petka, 2. studenog u ponoć, na online kanalima za komunikaciju:

Facebook: http://m.me/cesarica

Viber: https://chats.viber.com/cesarica

Glasovati se može i na službenoj stranici cesarica.org

 

 

 


Komentari