POP ROCK SPEKTAKL U TVORNICI: Snage udružili Opća Opasnost i Parni Valjak, ali i Neno Belan i Yu Grupa

pickmonkey

Tvornicu kulture 19.svibnja zapalit će neka od najzvučnijih imena regionalne pop rock glazbe.

Riječ je o koncertu posvećenom odličnom izdanju “The Ultimate Collection”, glazbenoj literaturi enciklopedijskog značaja koja donosi presjek rada i stvaralaštva umjetnika koji su posljednjih pet desetljeća ostavili dubok i neizbrisiv trag na sceni. Pozornicu će zauzeti Yu Grupa, Parni Valjak, Neno Belan & Fiumens i Opća Opasnost, a koncert “The Ultimate Collection Live!” inspiriran je aktualnim luksuznim CD izdanjem “Greatest Hits” koji na dvostrukom CD-u donosi nezaboravne pjesme i vječne hitove najpoznatijih izvođača objavljene u ediciji “The Ultimate Collection”, piše Večernji.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Cijene karata su 60 kuna, a na dan koncerta biti će 80 kuna i možete ih kupiti u trgovinama Croatia Recordsa te sustavu Entrio.[/box]

“The Ultimate Collection” pokrenuo je direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac u studenom, već sada davne 2007. godine, kada je istovremeno objavljeno 6 dvostrukih kolekcija. Najveće pop i rock izdanje ovih prostora sadrži dvostruke kolekcije najznačajnijih pop i rock imena kao što su Bijelo Dugme, Parni Valjak, Crvena Jabuka, Indexi, Plavi Orkestar, Dino Dvornik, Haustor, Divlje jagode, Goran Bare, Grupa 220, Korni grupa, Leb i sol, Električni orgazam i mnogi drugi. Ovaj diskografski podvig prepoznala je i zavoljela podjednako publika, kritika i struka te je s preko 1200 pjesama i 100.000 prodanih primjeraka početkom 2016. godine konačno dobila i svoj rezime u obliku ovog deluxe izdanja.

Dvostruki CD “Greatest Hits” donosi bogato opremljenu knjigu na 136 stranica koja obiluje stručnim biografijama i kompletnim diskografskim podacima o 34 izvođača i sadrži download kod za preuzimanje čitave kompilacije u digitalnom formatu. “The Ultimate Collection – Greatest Hits” jedinstvena je zbirka sabranih djela domaće pop i rock prošlosti s uvidom u bogatstvo fonoteke Jugotona i Croatia Recordsa te predstavlja značajan potez u namjeri očuvanja hrvatske i regionalne glazbene baštine.

Više informacija o izdanju “The Ultimate Collection”, kao i albumu “Greatest Hits” možete pronaći na ovdje.

Cijena albuma “Greatest Hits” je 99, a kupiti ga možetena svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te putem webshopa, iTunesa, Amazona te Deezera.

Komentari