POGLEDAJTE ČETIRI MINUTE ČISTE VEDRINE: Novom pjesmom i spotom ‘Ćilim’, Hari Mata Hari najavljuje novi album (VIDEO)

Foto: Almir Zrno

Redatelj spota “Ćilim”, Muris Beglerović, naglasio je pak kako, “svaka pjesma donosi nešto novo te ima različit karakter”.

Njegove pjesme gotovo uvijek diraju u dušu, a spotovi su vizualna čarolija koja nadahnjuje. Jedan od najpoznatijih regionalnih kantautora i pjevača, generacije obožavatelja nije iznevjerio ni ovoga puta.

“Ćilim” je nova pjesma i spot Hari Mata Harija u izdanju Hit Recordsa.

Pjesma i spot najavljuju novi album, koji se čekao gotovo sedam godina, a na kojem će se naći jedanaest novih pjesama. Album bi svjetlo dana trebao ugledati početkom sedmog mjeseca.

“‘Ćilim’ je ljetna pjesma i u njoj prevladava vedrina, te se nadam da će svima uljepšati ljeto pred nama. Zlatan Fazlić potpisuje glazbu i tekst, dok su autori aranžmana Darko Dimitrov i Amil Lojo. Spot je tijekom pet dana sniman na prekrasnom Cipru, a obiluje predivnim predjelima i atmosferom, što vjerujem da publika vidi u samom spotu.”

Kada je riječ o novom albumu, Hari ističe kako je okupio brojnu, staru ali i novu autorsku ekipu, od Zagreba, Beograda, Skopja i Sarajeva. “Na albumu će se naći za svakoga po nešto, od balada preko romantike, do čiste vedrine”, što je zaključuje, najbolji opis nadolazećeg albuma.

Redatelj spota “Ćilim”, Muris Beglerović, naglasio je pak kako, “svaka pjesma donosi nešto novo te ima različit karakter”.


Komentari