ODUŠEVILA IZVEDBOM I PROŠLA U FINALE: Pogledajte nastup Nine Kraljić koji je očarao publiku (VIDEO)

eurosong.hr

“Ajme! Bez teksta sam! Hvala vam! Ovo je do sada bilo nezaboravno putovanje i iskustvo i presretna sam što smo konačno u finalu Eurovision Song Contesta”, kazala je Nina na Facebooku.

Hrvatska je nakon dvije godine “odmora” na Eursongu imala svoju predstavnicu, i to kakvu. Pobjednica hrvatskog The Voicea, Nina Kraljić s pjesmom Lighthouse plasirala se u finale to jest odbrana je u deset najboljih od 18 koliko ih se natjecalo u prvoj polufinalnoj večeri.

Kladionice očito nisu previše griješile kada su Nini prognozirale uspjeh, pa čak i trijumf na Eurosongu, a to se moglo vidjeti kod publike koje je njezin nastup kao i plasman u finale nagradila gromoglasnim pljeskom.

Nina je nastupila peta po redu u sjajnoj kreaciji Jurja Zigmana, a to je mjesto zauzela i na popisu od desetero finalista koji će natjecanje nastaviti u subotu kada će se znati i konačni pobjednik Eurosonga.

Nina je već zahvalila svima koji su glasali za nju, a to je učinila preko društvenih mreža. “Ajme! Bez teksta sam! Hvala vam! Ovo je do sada bilo nezaboravno putovanje i iskustvo i presretna sam što smo konačno u finalu Eurovision Song Contesta”, kazala je Nina na Facebooku.

Osim Nine, u finale su se plasirali i predstavnici Rusije, Nizozemske, Cipra, Malte, Mađarske, Azerbajdžana, Austrije, Armenije i Češke.


Komentari