SKRIVENA LANINA PORUKA: Pjevačica voli LSD? (VIDEO)

Facebook

Obožavatelji baš i nisu oduševljeni…

Atraktivna pjevačica Lana Jurčević ima novi spot za pjesmu ”Neke se noći ne spavaju”. Glazba/aranžman nosi potpis Natka Smoljana, dok je izvršni producent Fayo. Naime, nova Lanina pjesma vesela je i živahna, a njezini ritmovi neodoljivo podsjećaju na narodnjački melos.

Međutim, čini se kako veliki broj Laninih obožavatelja ipak nije zadovoljan s njezinim najnovijim uratkom pa su joj tako poručili: Lana što se sa tobom desilo? Prije si puno bolja bila sa baladama i veselim pjesmama,ne zelim da ovo zvuci grozno. ali ovo je nekako loše,em je spot jako cudan i pjesam,promjenila si se”, komentar je jedne obožavateljice, dok drugi poručuju:pjesma je potpuno besmislena, a Lana nikad nije izgledala jeftinije, što se njoj dogodilo…”

”Nedostaje mi stara Lana”, nostalgičan je jedan obožavatelj, a drugi poručuje: ”Zašto je tako teško napisati normalan tekst pjesme? Preloša pjesma za takav spot. Spot super, prelijepa si, ali riječi su užas. Vizualna kvaliteta spotova ti je sve bolja, ali tekstovi pjesama sve gori i gori. Bojim se da iduci put mozemo ocekivati “ringe, ringe, raja, doš’o čika Paja”! Inače, meni najbolje zvučiš u baladama.”, zaključuju Lanini kritičari, dok su neki pak oduševljeni najnovijim izdanjem lijepe pjevačice.

Gledajući Lanu u najnovijem spotu, primijetili smo kako podsjeća na one popularne Emine Jahović, Sandre Afrike ili Jelene Karleuše. Uvjerite se i sami!

 


Komentari