NOVI SPOT PAVELA: ‘Pjesma je lijepa i u slavu ljubavi i prijateljstva’ (VIDEO)

Pavel/Facebook

Snimatelj novog spota je Dario Hacek, montažu potpisuje Siniša Hajduk, a korišteni su i dodatni snimci Baneta Pašića i Gorana Berovića.

Vrijeme života” novi je Pavelov singl koji je jedan od najslušanijih na aktualnoj HR TOP 40 ljestivici.

Upravo je ta pjesma dobila pripadajući videospot kojeg je režirao Siniša Hajduk.

”Pjesma je lijepa i u slavu ljubavi i prijateljstva, ali spot mi je baš drag jer sadrži snimke našeg zadnjeg tuluma u mom stanu u Hatzovoj ulici gdje sam proveo posljednjih petnaest godina svog života. Znajući da ću se preseliti, priredio sam taj tulum i pozvao ekipu da to snimi i jako je slatko ispalo.” povodom premijere spota izjavio je autor Aljoša Šerić te nastavio:

“Ovo je obična vesela country pjesma koja slavi život, recimo da govori o tome kako se neki naizgled pogrešni životni izbori, odnosno odluke koje se u datom trenutku čine promašenima, na koncu pokažu potpuno ispravnima. Štoviše, ispadne kako su djelovali blagotovorno po nas.”

Nakon pjesme ”Poslije nas”, ovo je drugi singl s budućeg albuma Pavela koji će izaći početkom iduće godine. Aljoša potpisuje i produkciju pjesme, aranžman je djelo benda, dok je za miks bio zadužen Srđan Sekulović Skansi.

Snimatelj novog spota je Dario Hacek, montažu potpisuje Siniša Hajduk, a korišteni su i dodatni snimci Baneta Pašića i Gorana Berovića.

Osim što završavaju snimanje novog albuma, Pavel imaju i pravu ljetnu turneju te ih uživo možete slušati ovdje:

25.6. – ZAGREB, MSU

9.7. ŠIBENIK, CLUB MAKARI

22.7. ZADAR, ARSENAL

30.7. SPLIT, LJETNO KINO BAČVICE

1.8. DUBROVNIK

13.8. ROVINJ, TRG MARŠALA TITA

26.8. VARAŽDIN, ŠPANCIRFEST

>>> LJETO U MSU: Uživajte u koncertu Pavela na otvorenom

 


Komentari