NOVI SPOT ANTONIJE ŠOLE: Okupila same ljepotice oko sebe (VIDEO)

Facebook

Djevojke su snimale ljetne scene u Medulinu, te izazvale pomutnju na plažama kao i oduševljenje kupača.

Antonija Šola je u videospotu okružena manekenkama koje je već prilikom najava na društvenim mrežama označila hashtag-om #sholasangels.

Šola ne krije svoju zaljubljenost u Istru, a sa njom su u video spotu sve redom ljepotice; Elena Jung miss Istre 2015, Marieta Fabijančić prva pratilja miss Istre 2016, te model Michelle Korenić koja ima uspješnu inozemnu karijeru modela, Ivana Rojnić fashion blogerica i model, te Iva Vitasović vatrena crnka koja je imala ulogu i u Antonijinom videospotu za pjesmu “Žigolo”.

Djevojke su snimale ljetne scene u Medulinu, te izazvale pomutnju na plažama kao i oduševljenje kupača, a kako se videospot snimao tri dana druženje i izlasci nisu izostajali, pa je i prilikom izlaska snimljeno nekoliko scena koje su korištene u videospotu.

Antonija kao i za većinu svojih pjesama potpisuje glazbu i tekst, uz producenta Branimira Mihaljevića.

“Tako naime i izgleda ljetovanje s mojim prijateljicama, nismo ni osjetile snimanje, zabavljale smo se, kupale, uživale, izlazile, tako da je spot svojevrsni mini Reality mog ljetovanja sa curama. Bit će mi drago ako moja publika zavoli pjesmu jer zbog njih sve i radim”

Videospot potpisuje njena stalna ekipa sa kojom je surađivala na videospotovima za “Samo u parfemu”, “Ljubi se žmireći” i “Budi Lav” koju predvodi redatelj Igor Vignjević.

Komentari