Novi album BUĐENJA “LJUBAV NEMA PRAVILA” od danas ekskluzivno na DEEZERU (FOTO)

CroRec

Novi album pop romantičara, zagrebačke grupe Buđenje, od danas je ekskluzivno dostupan na Deezeru, pet dana prije službene objave na CD-u.

Četvrti album Buđenja nosi naziv “Ljubav nema pravila” i možete ga poslušati na linku: http://www.deezer.com/album/11715484

Na albumu se nalazi 11 uspješnih singlova kojima je bend proteklih godina zavladao radijskim eterom – od “Nema straha za nas”, “Ljubav nema pravila” i “Ispod tvog kaputa” pa sve do posljednjih hitova kao što su “Ne govori više”, “Nije to ljubav”, suradnja s Nenom Belanom u pjesmi “Sve da hoću” te aktualni singl “Nećemo se lagati ” feat. Tomo in der Mühlen.
Glazbena kritika Buđenje naziva “nositeljima mediteranskog popa”, a ljubavne pjesme Darka Bakića začinjene su modernom produkcijom Igora Ivanovića, klavijaturista i producenta albuma te uigranim sviračkim timom: Vedran Baotić (gitara), Josip Radić (bas) i Marko Duvnjak (bubnjevi).

Uz Nenu Belana, na albumu gostuje i Vanna čiji raskošni vokal dolazi do izražaja u duetu “Zajedno” te Tomo in der Mühlen čija gitarska dionica krasi “Nećemo se lagati”. Upravo je ta pjesma odabrana za singl koji prati izlazak albuma, a dinamičan videospot djelo je redatelja Tomislava Povića. Spot pogledajte ovdje:


Objava albuma “točka je na i” jednog razdoblja benda i početak nove potrage za inspiracijom i pronalaska novih zvukova. No prije toga, Buđenje najavljuje koncertnu promociju albuma na brojnim intimnim lokacijama diljem Hrvatske…

Više o Buđenju saznajte ovdje: https://www.facebook.com/grupabudjenje
Pjesmu “Nećemo se lagati” preuzmite na singlovi.crorec.hr

Komentari

loading...
-->