Nova pjesma MILE ELEGOVIĆ ima posebnu poruku

Ivan Balić Cobra

Mila Elegović nastavlja s glazbenim uratcima.

Nakon uspješnog albuma “Kradljivica srca” kojim je zavela publiku, struku, te dobila brojne pozitivne komentare, Mila Elegović priprema mnoga glazbena iznenađenja. Jedno od njih koje je ovih dana i službeno predstavljeno je nova pjesma “Hej ti, hej ja”.

Spomenutom pjesma Mila će se predstaviti, te u svom jedinstvenom i prepoznatljivom stilu zasigurno zablistati na pozornici 63. Zagrebačkog festivala, koji će se održati 22.01.2016.

“Krivci’ za nastajanje pjesme “Hej ti, hej ja” su Mila Elegović koja potpisuje tekst, Igor Ivanović, koji je zaslužan za aranžman i kompletnu produkciju, dok je glazba nastala zajedničkom suradnjom Mile, Igora i Marka Vojvodića.

“Pjesma ‘Hej ti, hej ja’ posvećena je svima koji vole do kraja. Onima koji ostaju zajedno usprkos svemu i koji nikad, baš nikad ne odustaju od ljudi koje vole. Voljela bi da bude nada i obećanje svima, da ljubav nikad ne prestaje. “, rekla je Mila.

Novu pjesmu Mile Elegović ‘Hej ti, hej ja’ koja nosi posebnu poruku, poslušajte na službenom YouTube kanalu HitRecords Discography 

Autor glazbe : Mila Elegović/Igor Ivanović/Marko Vojvodić
Autor teksta : Mila Elegović
Autor aranžman : Igor Ivanović
Glazbeni producent : Igor Ivanović
Tonski snimatelj : Igor Ivanović

Foto: Ivan Balić Cobra

Komentari