EUROSONG JE PRED VRATIMA: Nina se razbolila, ali zasjala na ceremoniji otvaranja natjecanja (VIDEO)

Facebook

Nina Kraljić i njezin tim na drugoj su konferenciji ususret Eurosonga popričali s novinarima.

Nastup Nine Kraljić opasno je pred vratima, a ona se razbolila. Naime, Nina će na pozornicu Ericsson Globen Arene stati u utorak 10. svibnja, a kako je klima u Stockholmu malo oštrija tako se prehladila.

Njezina pjesma “Lighthouse” od samog je početka izazivala kontroverze, baš kao i ovih dana njezina haljina za nastup i cjelokupni performans, sada je na press konferenciji u Stockholmu izjavila i da se prehladila na brodu i u turističkom otvorenom autobusu te je stoga moral ostati u sobi kako ne bi izazvala pogoršanje bolesti.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Nina će nastupiti peta po redu, a prijenos uživo možete pratit na HRT-u od 21:00.[/box]

‘Razgledavala sam Stockholm ploveći brodom po rijeci, ali i u turističkom otvorenom autobusu i navukla prehladu. Sada moram ostati u sobi, piti čaj i moliti se Bogu… osjetiljiva sam na ovaj vjetar i klimu. Inače, danas sam odradila probu na kojoj sam prvi put nosila haljinu u kojoj sam nastupala, i mogu vam reći da doista dobro izgleda i da je kamere vole. Što se tiče cjelokupne izvedbe, napredovali smo od prve probe i jako sam zadovoljna,’ kazala je Nina obraćajući se medijima, piše story.hr.

Najviše je pohvalila dizajneranjezine haljine, Juraja Zigmana, a mnoge je obrve podigla kada je rekla da je njezina kreacija teška 18 kilograma.

Upravo je objavila i fotografiju s ceremonije otvaranja natjecanja u još jednoj Zigmanovoj kreaciji.

>>OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Nina Kraljić na leđima ima golemu tetovažu, provjerite kakvu (FOTO)

>>>NINA KRALJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo je poručila svim kritičarima njezine pjesme

 


Komentari