Neda Ukraden dariva obožavatelje novim singlom i video spotom – uživajte uz ‘Leggiero’! (VIDEO)

Facebook

Kako je i najavila, jedna od najtraženijih regionalnih glazbenica Neda Ukraden, darivala je sve svoje obožavatelje novim singlom i video spotom.

‘Leggiero’ je naslov nove predblagdanske, izuzetno ritmične i pozitivne pjesme, za koju su zaslužni Divna Milovanović koja potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman djelo Marka Drežnjaka.

Novi singl dobio je i prigodni video spot, koji je snimljen pod redateljskom palicom Bojana Stevanovića. Za potrebe snimanja, Neda je naučila i jahati, što ju je priznaje oduševilo, ‘Prvi put na konju, super iskustvo, a poslužilo nas je i lijepo vrijeme na jednoj prekrasnoj ergeli u Vojvodini.

neda

Spomenuta ergela ima brojne rasne konje i izuzetne stručnjake, koji su mi pomogli da sve prođe u redu što se tiče jahanja.’

000000000000000000NU

‘Leggiero’ inače najavljuje ono što obožavatelji najviše očekuju otkrila nam je Neda, novi album, ‘U studiju sam gdje završavam pjesme za novi album, čija je promocija u planu početkom 2. mjeseca iduće godine. Zapravo Dan zaljubljenih je idealno vrijeme za poklon lijepih pjesama svojim obožavateljima.’

Kako zvuči ali i izgleda ‘Leggiero’ pogledajte ovdje ( autorska prava: službeni Youtube kanalu Nede Ukraden):

Sigurno smo kako će novi singl biti istinski hit, a uživo ga možete slušati na jednom od brojnih koncerata Nede Ukraden koji slijede:

11.12. Makedonija, Kočani

12.12. Makedonija, Prilep (Makedonska kuća)

26.12. Slovenija, Ptuj

Autor glazbe: Divna Milovanović
Autor teksta: Divna Milovanović
Autor aranžmana: Marko Drežnjak
Redatelj: Bojan Stevanović

Foto: Privatni album Nede Ukraden


Komentari