Na radijskim stanicama europskih zemalja i SAD-a vrti se album hrvatske grupe: Spot snimili u Zagrebu

Foto: Privatna arhiva (Sarah & The Romans)

Sarah & the Romans, hrvatski bluegrass bend, kraj prošle godine obilježili su uspjehom plasiranja prodaje njihovog albuma  ‘First Date’ u fizičkom obliku na području Sjedinjenih Američkih Država a sada, na početku ove godine, svoje obožavatelje ugodno su iznenadili sa objavljenim novim video spotom.

Šesti po redu spot snimljen je na zagrebačkim lokacijama, i to za pjesmu “I’m The Air” koja se također nalazi na njihovom nastupnom albumu ‘First Date’, prepoznatom u programima radijskih stanica mnogobrojnih europskih zemalja i američkih saveznih država.

“Ja sam zrak – pjesma o slobodi i otvorenosti. Smisao svega je živjeti život punim plućima i biti zadovoljan sa onime što zapravo jesi. Osjećam se kao balončić nošen vjetrom visoko i više među oblake. Budite i vi balončić i odvažite se u visine koje vas vesele!”, poruka je ove pjesme, kažu članovi grupe.

Sarah & The Romans ovoga trenutka rade na materijalima za drugi studijski album i pripremama za ljetnu turneju. Prvo novo single izdanje koje bi uskoro trebalo ugledati svjetlo dana donijet će nam dvije nove suradnje s Brunom Petralijem.


Komentari