MIA JOŠ JEDNOM POKORILA HRVATSKU! Prvi put s himnom, drugi put s Beyonce (VIDEO)

Screenshot

Mia Negovetić pobjednica je prve sezone showa RTL Zvjezdice.

Nakon što je 5. kolovoza Hrvatsku doslovno ostavila u transu svojom izvedbom himne povodom 20. obljetnice Oluje, Mia Negovetić ponovo je pomela sve pred sobom. Naime, ova trinaestogodišnjakinja iz Rijeke prva je pobjednica RTL-ovih Zvjezdica, a sudeći prema viđenome, očito je kako ovu mladu talentiranu djevojčicu očekuje sjajna i blistava budućnost.

”Nadam se kako je budućnost hrvatske glazbe sve ono što si ti”, rekla je Vanna mladoj Riječanki koja je sve ostavila bez teksta nakon što je izvela Listen od planetarno popularne Beyonce.

”Želim da milijuni ljudi vide ovaj video i da čuju za tebe”, završila je Vanna koja se tijekom finalne večeri na Mijine izvedbe nekoliko puta rasplakala baš kao i Alka Vuica. Komplimentima su se pridužili i ostali članovi žirija, a na društvenim mrežama komentirali su kako je upravo pobjeda na showu (emisije su snimane za vrijeme ljetnih mjeseci), talentiranoj zvjezdici osigurala i nastup na svečanom mimohodu.

Kao nagradu za pobjedu u RTL-ovom showu, Mia je dobila putovanje u Disneyland te godinu dana besplatnog školovanja u Glazbenoj školi Husar&Tomčić. Djevojčici iz Rijeke pjevanje je hobi od malih nogu, iako nikada nije išla u glazbenu školu. Svojedobno je za medije izjavila kako joj je želja otvoriti vlastitu slastičarnicu.

 


Komentari