METALLICA SE VRAĆA: Novi album samo što nije gotov, ali na koji način ga podijeliti sa svijetom?

wiki

Prošlo je osam godina od njihovog posljednjeg albuma “Death Magnetic”.

Svi fanovi ovog kultnog metal benda napokon će doći na svoje. Naime, novi album samo što nije gotov, a nakon osam godina stanke to će biti pravo osvježenje. Časopis Metal Forces objavio je intervju s bubnjarom Larsom Urlichom koji je kazao kako će album dovršiti ovog mjeseca, ali prve taktove novih pjesama mogli bismo čuti tek nagodinu, prenosi Muzika.hr.

“Ako ne bude objavljen ove godine, to neće biti zato što nije dovršen, bit će gotov ovaj mjesec. Pri kraju smo što se tiče glazbenog procesa i sada istražujemo metode kako podijeliti album s ostatkom svijeta. U lipnju ćemo sjesti i vidjeti što se može napraviti, kako ćemo ga nasloviti i što ćemo sve staviti na njega” kazao je Lars.

Metallica je američki heavy metal sastav iz Los Angelesa, formiran 1981. godine. Njihove ranije uratke obilježavali su brzi tempo, instrumentali i općenito agresivno sviranje što ih je svrstavalo u skupinu “velike četvorke” thrash metala zajedno s Slayerom, Megadethom i Anthraxom. Neki od njihovih najpoznatijih hitova su “Nothing Else Matters”, “Enter Sandman” i “Whiskey In The Jar koji su jednako popularni kod metalaca kao i kod onih koji inače tu vrstu glazbe ne preferiraju.

Prije točno šest godina Metallica je “rasturila” zagrebački Hipodrom, a obožavateljelje tada nije spriječila ni kiša koja je neumorno padala.

muzika.hr
muzika.hr

Ove kultne fotografije prisjećamo se uvijek kada je riječ o zagrebačkom koncertu, a ona predstavlja sve ono što je taj događaj obilježilo, kišu, blato i odličnu atmosferu.


Komentari