LANA U SPOTU KOPIRALA POZNATU SRPSKU PJEVAČICU: Nevjerojatna sličnost spotova pokrenula raspravu (VIDEO)

Screenshot

Lana Jurčević u novom spotu se rasplakala.

Iako je Lana netom prije izlaska nove pjesme pod nazivom ‘Tabu’ kazala kako je stvaranje ove pjesme bilo prožeto jakim emocijama i nabijeno nevjerojatnom energijom, ne čudi kako je pjevačica u spotu pustila i suzu. Međutim, među Laninim fanovima javili su se oni koji primjećuju kako novi spot za Laninu pjesmu neodoljivo podsjeća na onaj poznate srpske pjevačice Kaye za pjesmu ‘Htela bih’.

Osim spota, obožavatelji su primijetili kako su Lanini i Kayini izrazi lica tijekom spota nevjerojatno slični pa kažu kako je upravo ovaj spot bio inspiracija za Lanin Tabu.

Na kraju, primijetit ćete i identičan make up kod obje pjevačice.

Međutim, ovo nije prvi put da pjevačice dirnute tekstovima svojih pjesama puštaju suze u spotovima pa je tako isto učinila i Franka Batelić u pjesmi ”Ljubav je” koja je snimljena upravo povodom referenduma o braku.

FRANKA

U režiji sve zaposlenijeg redatelja Filipa Dizdara, Franka Batelić je željela tekst pjesme pretočiti u slike svakodnevnih ljudi i njihovih odnosa. ”Bilo je bitno pokazati da je ljubav univerzalna, za sve nas, da nije ekskluzivna i rezervirana samo za određene”, rekla je svojedobno za medije lijepa Franka koju su ini odnosi čini se, itekako dirnuli…


Komentari