Lana Jurčević priznala da je bila zaljubljena u Whitney Houston: ‘Sad imamo nešto zajedničko’

Foto: Joshua Čirjak

Prije 35 godina Whitney Houston izbacila je singl “How Will I Know”, a sad se na obradu dance pop hita s debitantskog albuma R&B dive odlučila Lana Jurčević, pod umjetničkim imenom La Lana.

“Ova godina trebala je ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg k’o pijan plota. Ovo je jedan od tih slučajeva. “, smatra Lana.

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Dodaje kako je Whitney njezina prva ljubav, netko u koga je gledala “k’o tele u šarena vrata”. Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju.

“Ovo je jedan od tih slučajeva. Whitney, moja prva ljubav, netko u kog sam gledala “k’o tele u šarena vrata” i koga sam slušala slonovskim ušima. Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sada i ona i ja imamo nešto zajedničko”, prokomentirala je Lana izlazak novog singla.

U spotu u stilu osamdesetih Lana s publikom dijeli najznačajnije trenutke iz svoje karijere, kao i snimke iz privatnog života.

Foto: Joshua Čirjak

“Ovo je baš tvoj still, a opet svjetski. Odlično”, samo je jedan od komentara na Laninu pjesmu.

Lana je nedavno krenula s internacionalnom glazbenom karijerom, a njezina prva takva pjesma bila je “So Messed Up”, koja je prikupila 3 milijuna pregleda na YouTubeu.

Komentari