KLAPA RIŠPET IMA NOVI SPOT: Zapjevali najpoželjnijem chefu Ivanu Pažaninu i njegovoj djevojci Andrei (VIDEO/FOTO)

Foto: Pero Kozomara/Klapa Rišpet

Ivan i Andrea glavni su glumci video spota klape Rišpet, snimljenog u režiji Željka Petreša, za singl “Reći ćeš mi fala” u izdanju Hit Recordsa.

Jedan od najmarkantnijih i najangažiranijih chefova u posljednje vrijeme Ivan Pažanin, bijeg i odmor od kuhanja pronašao je u novom angažmanu, glumačkom.

Zajedno sa svojom prekrasnom djevojkom Andreom Koprčinom, odlučio je iskoristiti, kako i sam kaže pet minuta drugačijeg pojavljivanja na velikom ekranu, te su se rado odazvali pozivu koji se ne odbija.

Ivan i Andrea glavni su glumci video spota klape Rišpet, snimljenog u režiji Željka Petreša, za singl “Reći ćeš mi fala” u izdanju Hit Recordsa.

Pažanin je rekao: “Andrea i ja pozvani smo od strane klape Rišpet i Pere Kozomare da se glumom okušamo u njihovom novom spotu. Pjesma ‘Reći ćeš mi fala’ je odlična. Sve skupa bilo je jedno lijepo i interesantno iskustvo, zašto ne probati nešto novo. Na snimanju je vladala odlična atmosfera, ekipa iz klape je bila super kao i sve ostalo, te smo svi zajedno zaista uživali”.

“Reći ćeš mi fala” novi je glazbeni uradak kojim će klapa Rišpet, po peti puta nastupiti na nadolazećem 56. Splitskom festivalu, a kako sami članovi klape kažu, ovo je možda i najbolja pjesma u njihovoj karijeri.

“Moćna, jaka, emotivno snažna dirljiva pjesma o jednoj trajnoj temi, o velikoj i vječnoj ljubavi koja na žalost ne završava sretnim krajem, oni neće živjeti i ostarijeti zajedno, ali će se i dalje cijeloga života poštivati i beskrajno voljeti do zadnjeg dana.

Kao što prekrasni stihovi kažu:

“Reći ćeš mi fala tiho zaplakati,

reći ćeš mi fala samo ja ću znati,

šta u sebi čutiš šta te riči znače,

dok se usne smiju, a duša ti plače”, rekao nam je skladatelj i producent splitske klape Rišpet Pero Kozomara.

Sam Kozomara potpisuje glazbu, na stihove Kreše Ivića, dok je Nikša Bratoš sve upakirao u vrhunski aranžman.


Komentari