Kawasaki 3P predstavio novi spot, a u DVA DANA snimili su DOKUMENTARAC (VIDEO)

Facebook

Objavili su spot za pjesmu “Dugodugodugo”, a najavili i dokumentarac o svom radu u zadnje tri godine.

Ekipa iz sada već kultnog zagrebačkog benda Kawasaki 3P danas je predstavila novi spot za pjesmu “Dugodugodugo”, a dečki su usput najavili i dokumentarni film o svom radu u protekle dvije godine. Dokumentarac se snimao u legendarnom zagrebačkom klubu Jabuci, a na njemu bi se trebale naći pjesme s aktualnog albuma “Goli zbog pasa”. Trajanje filma dečki su skratili na pola sata, a materijala imaju kako tvrde 250 do 300 GB, a sam film se snimao ukupno dva dana. Osim live svirke na dokumentarcu bi se trebale naći snimke stvaranja posljednjeg albuma, film će biti dostupan svima i to besplatno, a moći će se pogledati na platformama Deezer i YouTube.

“Imamo dosta upita od ljudi mogu li doći na naše probe, pa smo zato to snimili da vide kak je kod nas na probama. Da nam ne kucaju na prostoriji garaže gdje sviramo“, naveli su kao jedan od razloga snimanja audiovizualnog sadržaja, prenosi muzika.hr.

Uz najavljeni dokumentarac dečkima je danas ujutro izašao i spot za pjesmu “Dugodugodugo”, a najavili su i kako će ići još jedan videospot u siječnju, a uz to kane napraviti spotove za većinu stvari s posljednjeg albuma.


Kawasaki 3P možete pogledati na Pozitivnom koncertu 27. studenog u Domu sportova, potom u Qbaru u Zadru 13. studenog i 19. prosinca u Pogonu kulture u Rijeci. Dečki su napomenuli kako dogovaraju svirke i izvan Hrvatske, točnije u Beogradu, Mariboru, Ljubljani i Novom Sadu, a u pripremi je i veliki samostalni koncert u Zagrebu.

 

Komentari

loading...