Kandžija objavio videospot za pjesmu “Trube”

Foto: YouTube/ Kandžija

Glasoviti reper Kandžija objavio je novi videospot za pjesmu „Trube“ kojim najavljuje niz nadolazećih solo koncerata gdje će predstaviti svoj posljednji, hvaljeni album „Beton“.

Spot za „Trube“ radio je mladi vinkovački snimatelj Denis Komljenović po scenariju samog Kandžije. Pred kamerom se uz njega pojavljuju hip hop suborci Spinoza, Arom i DJ Soul Bader, ali i poznati trubač iz benda Jinx, Igor Pavlica koji se u spotu našao igrom slučaja:

„Prolazili smo ulicom i svirali trubu te je vjerojatno Pavlica čuo trubu, pa je došao do nas i pitao da li smo za to da skupa zasviramo. Mi smo naravno prihvatili i poslije pojeli Domaćicu od kokosa skupa. Jako ugodno iskustvo.“ – o snimanju je ispričao Kandžija.

Kao potpuna kontra ovom opuštenijem dijelu spota je drugi dio koji savršeno prati atmosferu pjesme čiju produkciju potpisuje Siky.

Najavljen koncert u klubu KSET 24. studenog prva je službena promocija albuma „Beton“ s kojeg je već ranije predstavljen i videospot za pjesmu „Grah“. U javnosti je izdanje odjeknulo kao istančana poslastica za znalce, što je prepoznala i glazbena kritika nahvalivši ga u liričkom i melodijskom smislu. Jedan od vodećih hrvatskih repera s već utabanom karijerom ovaj put stiže bez pratećeg benda Gole žene, no ujedno najavljuje da će se na setlisti naći i stari hitovi te ostale pjesme koje inače s njima ni ne izvodi. Za warmup je zadužen mladi reper Spinoza.

Ulaznice
U pretprodaji po 40 kuna, a na dan koncerta 60 kuna. Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i KSET (Unska 3). Fb event: facebook.com/events/913582222173343

Osim Zagreba, Kandžija najavljuje i niz koncerata koji će mu prethoditi:

3. studenog – Vinkovci
17. studenog – Osijek
23. studenog – Čakovec

Album „Beton“ dostupan je na svim digitalnim platformama te u svim boljim CD shopovima. Izdan je u suradnji Kandžijinog labela Zlatne žbice records i Dostave Zvuka


Komentari