JOLE OBJAVIO NOVI SPOT ZA PJESMU ‘NAJGORI PLAN’: Popularni glazbenik u do sada neviđenom izdanju! (VIDEO)

Sara Dombre

Jole u totalno drugačijem izdanju.

Popularni splitski glazbenik i omiljeni pjevač svih generacija, Jole, objavio je novu pjesmu pod nazivom ‘Najgori plan’. Nova pjesma zaraznog ritma, u drugačijem aranžmanu nego što smo do sada navikli od Joleta, pravo je osvježenje te će zasigurno postati novi hit u brojnim klubovima. Latino ritmovi od prve minute tjeraju na ples, što se može vidjeti i u objavljenom videospotu gdje su se Joletu pridružile sexy plesačice plesne grupe First Entertainment. Spot u režiji Darija Radusina predstavlja Joleta u do sada neviđenom izdanju.

Sara Dombre
Sara Dombre

Jole je o pjesmi izjavio: Moj dragi kum Pero Kozomara, uz moje stalne autore i prijatelje Vjekoslavu i Tončija Huljića, nakon odlične pjesme ‘Bailando solo’, svoje autorske prste upleo je i u novu skladbu ‘Najgori plan’.’Ponosan sam na glazbu, tekst, produkciju, kompletno cijelu priču, ovo je jedna super moderna pjesma.’ „Pjesma pjeva o muškarcu koji je razočaran u ljubav, jer je ostavljen te je mišljenja da će se sve riješiti ako izađe van i proveseli se s ekipom. Zato smo je i nazvali ‘Najgori plan’. Vjerujem da će se pjesma svima svidjeti. Pjesmu zaraznih latino ritmova smo objavili taman s prvim znacima proljeća, ne bi li čim prije prizvali ljeto koje će opet biti radno, diljem cijele Jadranske obale. Veselim se nastupima sa svojom publikom i jedva čekam da zajedno pjevamo novu pjesmu“.

najgori plan
Sara Dombre

‘Najgori plan’ zasigurno će ovoga ljeta biti najbolji izbor za odlične zabave do ranog jutra. Glazbenu priču o muškarcu koji ljubavne probleme liječi noćnim izlascima sa ekipom, potpisuje autorska ekipa, glazba Pero Kozomara, tekst Robert Pilepić, aranžman Leo Škaro, te produkciju Leo Škaro i Igor Ivanović.

Sara Dombre
Sara Dombre

Video za novu pjesmu možete pogledati ovdje, zahvaljujući službenoj stranici Hit Recordsa:


 

Nova Jolina pjesma dostupna je i na

iTunes: http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=868&mailid=103101

Deezer: http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=869&mailid=103101

Komentari

loading...