IMAMO HRVATSKU ADELE! Pogledajte djevojku koja je doslovno očarala publiku (VIDEO)

Facebook

Krenula je i druga sezona zabavne natjecateljske emisije “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”. Iza rotirajućih stolica koje odlučuju o sudbini natjecatelja i ovaj put su se našli mentori,  a njihov postav opet čine Tony Cetinski, Indira Levak, Jacques Houdek i Ivanu Dečak. 

Druga sezona showa otpočela je zajedničkim nastupom mentora koji su izveli poznati hit “Everybody needs somebody to love” u verziji sastava The Blues Brothers. Nakon predstavljanja natjecatelja i njihovih izvedb čast da im se okrenu svi mentori imale su Tajana Belina i Monika Perić.

Monika je 26-godišnja vjeroučiteljica iz velike glazbeničke obitelji. Osim toga, već 15 godina pjeva u zboru Allegro u Lučkom. Kako i sama kaže najviše se pronalazi u soulu, a maestralnom izvedbom pjesme „Respect“ Arethe Franklin žiri je jednostavno ostavila bez teksta. Njezin odabir je bio Tonyjev tim jer ga je upoznala jednom prigodom, a čak je i zapjevala na njegovu koncertu, i to upravo pjesmu s kojom se i predstavila u showu The Voice.

Audicije – Monika Perić – RESPECT

Monika Perić je odlično zaključila prvi krug audicija! Okrenula su joj se sva 4 mentora! Ako niste poslušali novu Arethu, pogledajte video. ;) #TheVoiceHRT

Posted by The Voice – Najljepši glas Hrvatske on Samstag, 23. Januar 2016

 

Jacques je jedini mentor koji još čeka kandidate za svoj tim dok su Tony i Indira odabrali troje, a Ivan dvoje kandidata. Druga sezona zabavne natjecateljske emisije emitirat će se do 23. travnja sljedeće godine.


Komentari