HAUSER OBJAVIO SLIKU S ROZGOM: Što kažete na stih pjesme koji je posvetio svojoj Jeleni? (VIDEO)

Facebook/Jelena Rozga

Čini se kako Stjepanu Hauseru i Jeleni Rozgi u vezi cvjetaju ruže.

I dok su mediji jedno vrijeme nagađali kako je došao kraj između zgodne pjevačice Jelene Rozge i poznatog čelista Stjepana Hausera, čini se kako je dvoje zaljubljenih glasinama odlučilo stati na kraj. Fotografije para sve se češće mogu naći na društvenim mrežama, a posljednju je objavio upravo Stjepan na svome Instagram profilu.

Capture

Naime, uz fotografiju Stjepan je napisao i stih iz pjesme ”Baby it’s cold outside” koju su u duetu otpjevali Louis Armstrong i Velma Middleton. Podsjetimo, Jelena Rozga i Stjepan Hauser nakon nekoliko mjeseci veze odlučili su napraviti novi korak pa su kako je pisala Gloria, odlučili su iznajmiti stan u Zagrebu i spremaju se na zajednički život.

”’Mi odnedavno živimo zajedno. Dosta nam je bilo hotela i odlazaka uposjete, tako da smo nedavno iznajmili stan u Zagrebu koji je naša zajednička baza. I lijepo nam je ikako imamo posve drugačije životne navike. Veselim se što neće ili na dugačke turneje, pa ćemo se organizirati na potezu Zagreb-Split-Pula”, izjavila a je Jelena.

I really can’t stay
(But baby, it’s cold outside)
I’ve got to go away
(But baby, it’s cold outside)

This evening has been
(Been hoping that you’d drop in)
So very nice
(I’ll hold your hands, they’re just like ice)

My mother will start to worry
(Beautiful, what’s your hurry?)
My father will be pacing the floor
(Listen to the fireplace roar)

 


Komentari