Giuliano pred brojnom publikom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski proslavio dvadeset godina karijere!

Hit Records

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, sinoć je bila mjesto gdje su se pjevali najveći hitovi najpoznatijeg splitskog glazbenog zavodnika Giuliana. Bila je to večer za pamćenje, večer u kojoj je brojna publika imala prilike uživati u pjesmama koje su obilježile dvadeset godina bogate Giulianove glazbene karijere.

Nezaboravna večer satkana od prelijepih ljubavnih balada kao što su ‘Moja lipa’, ‘Ćutin se lipo’, ‘Gori more’, ‘Lipoto moja’, kao i neizbježnih ‘Biži sa mnom mala moja’, ‘Srna i vuk’, ‘Život si moj potrošila’, ‘Sjaj u očima otkriva te’, pa sve do novijih ‘Miriše’, ‘Veći od ljubavi’, te aktualnog singla ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’.

giuliano_u_lisinskom_3_by_hit_records

Legendarno ‘Jugo’ Giuliano je otpjevao sa svojim glazbenim gostom Žerom, a oboje su svojom izvedbom sve prisutne ostavili bez daha.

Hit Records
Hit Records

Kako je i najavljeno, ovo je zaista bilo jedno pravo glazbeno putovanje kroz dvadeset godina karijere Giuliana, koji je na sinoćnjem koncertu zajedno sa svojim bendom upisao jednu kako emotivnu, tako i nezaboravnu noć.

Nakon nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, Giuliana očekuje koncert u Hotelu Park u Splitu 31.12.2015., kojim će uploviti u prve minute Nove 2016.. Giuliano će početkom godine nastupiti na 63. Zagrebačkom festivalu, gdje će se predstaviti s pjesmom ‘Znaš li onaj čudan osjećaj’, koja već sada osvaja publiku, ali i brojne radijske top ljestvice.

Foto: Hit Records

Komentari