(FOTO) PUBLIKA POPLJUVALA DORU: ‘Zaista revolucionaran povratak’

Hrvatska pjesma za pjesmu Eurovizije, Dora, vratila se nakon punih osam godina, a gledatelji su ju s nestrpljivošću očekivali.

No, nažalost, isčekivanja im nisu bila ostvarena.

“Na koji broj šaljemo ako ne želimo niti jednog pjevača?”, “Ovo je bolno i za uši i za oči”, “Žiri, kapa do poda, ovo je trebalo znati odabrati”, “Kakve veze Tower of Babylon ima s Hrvatskom, mogla je otpjevati o Pelješkom mostu”, “Žao mi je ovih ljudi koji slušaju i gledaju uživo”, samo su neki od komentara koji se mogu pronaći na službenoj Facebook stranici Eurosong HRT-a.

Foto: Screenshot/Eurosong HRT
Foto: Screenshot/Eurosong HRT
Foto: Screenshot/Eurosong HRT
Foto: Screenshot/Eurosong HRT
Foto: Screenshot/Eurosong HRT

Nakon svega viđenoga postavlja se pitanje – kakve su bile ostale prijavljene pjesme ako je ovo najboljih 16?


Publika se osvrnula i na samoga pobjednika, Roka Blaževića, koji će Hrvatsku u Izraelu predstaviti s pjesmom ‘The Dream’. Naime, Roko je svoju izvedbu polovično otpjevao na engleskom, a polovično na hrvatskom jeziku. Uz to, bio je obučen skroz u bijelo, a na leđima je imao krila – kao pravi anđeo.

Publici se to nije svidjelo pa su odmah krenuli pisati komentare poput “Pjesma je za Eurosong, ali maknite ta krila s njega”, “Što se mi Hrvati toliko sramimo svog jezika da pjevamo na engleskom?”, “Pjesma je ok, krila su hir i diskvalifikacija”.

Foto: Screenshot/Eurosong HRT

S krilima ili ne, Roko će zasigurno s ponosom predstavljati Hrvatsku, a mi mu želimo sve najbolje na tome putu.

Komentari