BIVŠA UKUĆANKA BIG BROTHERA IMA HIT: Kristina Vukas osvaja američke top liste (VIDEO)

Facebook

Kristina je ljetos otišla u SAD i snimila pjesmu koju je producirao Jazzfeezy, producent koji je surađivao sa zvijezdama poput Nicki Minaj, Lil Waynea i drugih.

Nakon njezinih pjesama “Brzo i bezobrazno” i “Odnijela te votka” koje su brzo postali hitovi i zapalile regije, splitska pjevačica Kristina Vukas sada bi mogla okusiti svjetsku slavu. Izašao je njezin prvi singl na engleskom jeziku, imena “Tease“, a snimila ga je za američku izdavačku kuću Para music. Kristina planira pjesmom osvojiti top liste diljem zemlje, kaže za večernji.hr.

Kristina objašnjava kako je došlo do suradnje: “Sasvim slučajno sam preko Facebooka upoznala Coreyja Stanforda, direktora Para Musica. Kada je shvatio da imam pjesme s nekoliko milijuna pregleda na YouTubeu i da je moj engleski odličan zahvaljujući tome što sam živjela u Australiji, ponudio mi je suradnju.

Amerikanci su se odmah zagrijali za atraktivnu pjevačicu, no Kristina je odbila prvi ugovor jer nije bila zadovoljna uvjetima. No, nakon što su sve dogovorili Kristina je ljetos otišla u SAD i snimila pjesmu koju je producirao Jazzfeezy, producent koji je surađivao sa zvijezdama poput Nicki Minaj, Lil Waynea i drugih.

Facebook
Facebook

Kristina je dalje rekla: “Za mene su se već počele zanimati i velike izdavačke kuće poput Sonyja, ali ja želim prije svega promovirati ovu pjesmu, pa ćemo onda dalje. Fokusirali smo se na radiopostaje i promociju preko interneta, a u planu je i snimanje spota.”

U planu joj je snimanje i idućih singlova, a na kraju i albuma. Iako će se posvetiti inozemnoj karijeri, Kristina neće zapostaviti ni domaću karijeru jer ima i nove pjesme na hrvatskom. Na kraju je zaključila: “Ponosna sam što mogu predstavljati našu zemlju u svijetu, jer će se za mene uvijek govoriti da sam hrvatska pjevačica.”

Njezinu novu pjesmu možete poslušati ovdje.

 

Komentari

loading...