BIEBEROMANIJA MOŽE POČETI: Kada čujete koliko ćete morati izdvojiti za druženje s pjevačem, zaplakat ćete ! (VIDEO)

Facebook

I službeno je potvrđen koncert u Zagrebu ove pop senzacije! 

Osim što je sa 17 godina svjetski glazbeni fenomen, najmlađa je osoba o kojoj se već snimio dokumentarac, a poljubio se prvi put s 13 godina!  Kada čuju Justin Bieber, djevojke diljem svijeta vjerojatno pomisle istu stvar: Neodoljiv! Osim što je osvojio ženska srca, ovaj 17-godišnji Kanađanin osvaja i sve moguće glazbene ljestvice.

Svoju karijeru počeo je – pjevanjem na Youtube-u. Justinova majka Pattie objavljivala je njegove snimke na Youtube-u, a ubrzo se dogodilo nešto o čemu nije ni sanjao – postao je planetarno popularan! U biti, ne samo to. Justin Bieber postao je glazbeni fenomen našeg vremena koji će se najvjerojatnije dugo pamtiti.

Justin je svoj prvi album, točnije njegovu polovicu, objavio 2009. godine, pod nazivom My World, dok je drugu polovicu albuma nazvao My World 2.0 i objavio ju sljedeće godine. Riječi njegovih hitova poput One Time, One Less Lonely Girl, Baby i Somebody To Love znale su već tada napamet mnoge djevojke diljem svijeta. Zatim u ožujku 2012. objavljuje prvi hit-singl s novog albuma – pjesmu Boyfriend. Taj je spot u jednom danu pogledan preko 6 milijuna puta na Youtube-u. Album Believe izdaje u lipnju 2012. godine, a najpopularnija s tog albuma postaje pjesma As Long As You Love Me, koju je ispjevao s Big Seanom.

Cijena za druženje s Bieberom – prava sitnica!

Danas je službeno potvrđeno da će Bieber svojim koncertom počastiti i sve Zagrepčane. Njegov koncert održat će se u zagrebačkoj Areni 9. studenoga 2016. godine. Koncert će se održati u sklopu turneje World Purpose Tour, a uz Biebera će svirati i posebni gosti. Prodaja jednog dijela ulaznica kreće danas, u srijedu 16. prosinca, u 16 sati. Riječ je o online prodaji u kojoj je uključeno članstvo u fan klubu, a trajat će do sutra navečer.

Službena internetska prodaja ulaznica kreće ovoga petka, a najjeftinija ulaznica iznosit će 365 kuna. Oni koji će Biebera htjeti gledati s tribina trebat će izdvojiti 565 kuna, dok one najbogatije i najvjernije fanove očekuje posebno iznenađenje.

Naime, u prodaju će biti pušteno 20 specijalnih ulaznica kojima će dio fanova imati priliku provesti cijeli dan s Justinom, a cijena je prava sitnica. Za VIP ulaznicu morat ćete izdvojiti 14 000 kuna!


Komentari