BIEBER VRAĆA NOVAC FANOVIMA: Umjesto druženja s poznatom zvijezdom obožavatelji će dobiti pločicu?

Facebook.com

Iznos od 14.200 kuna najveći fanovi odvojili su za upoznavanje s Bieberom koje je kasnije otkazano, srećom dio novaca biti će vraćen.Justin Bieber u Areni Zagreb nastupa 9. studenog, a već i ptice na grani znaju da je odbio upoznavanje sa svojim hrvatskim obožavateljima. Kako kaže “Kupili ste moj album, i dobili ste upravo to, MOJ ALBUM. Ja nisam nikome dužan sliku.”

Nije Bieber ni ovim potezom izgubio nijednog fana, ali menadžment se ipak “bacio” na popravljanje ove situacije, pa tako nude povrat novaca, ali i bogatije VIP pakete. Kupce  “Ultimate VIP 1” i “I’ll Show You” VIP ulaznica očekuju ekskluzivne pogodnosti. Uz automatski povrat novca u iznosu od 6.750 kuna i dalje će imati priliku uživati u ovom spektaklu u posebnom dijelu na kraju pozornice, gdje će i dalje Justinu biti najbliže od svih, u sjedištu #GetCloser.

https://www.youtube.com/watch?v=wwOx192BYI0

U novom paketu ulaznica “Ultimate” VIP 1 Belibere očekuje i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim slijedi obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone. Radi se o ekskluzivnoj pločici #GetClosertoJustin i premium robnom paketu stvorenom posebno za Ultimate #Purpose fana.

Onim obožavateljima s nešto plićim džepom, koji su kupili ulaznice ‘I’ll show you’ VIP 2 (6.490 kuna) bit će vraćen iznos od 2.465,00 kuna, a oni će u novom paketu dobiti premium ulaznicu, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima, ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.

Kupci ulaznica koji ne žele nove pogodnosti koje paketi nude nego su se odlučili za cjelokupan povrat sredstava mogu ulaznice vratiti u narednih 19 dana na prodajno mjesto gdje će ostvariti povrat novca. Za ulaznice kupljene putem Eventim.hr povrat sredstava vršit će se izravno na račun kupca, nakon vraćene ulaznice. Detaljnije informacije oko povrata novca i paketa ulaznica mogu se dobiti i na info broju Eventima: 060 555 000, piše Muzika.hr

>>>BIEBER OTKAZAO SVA UPOZNAVANJA S FANOVIMA: Nećete ga moći upoznati ni na zagrebačkom koncertu

Komentari