AXLU SE ‘DOPALO’ U AC/DC-u: On hoće nastaviti s njima, a Angus ne zna što će biti s bendom

flickr.com

Legendarni bend na sceni je već 43 godine.

Angus Young, gitarist kultnog hard rock sastava povjerio se njemačkim medijima. Naime, ovaj, po mnogima jedan od najutjecajnih gitarista današnjeg doba, nije siguran što će biti s AC/DC -jem kada turneja završi. S druge strane stoji entuzijastičniji Axl Rose koji je potpuno siguran da želi nastaviti dalje s bendom, prenosi Muzika.hr.

“Obvezali smo se dovršiti turneju i to nam je primarni cilj, a Axl je tu da nam pomogne. Vidi se da je jako uzbuđen, stalno pita može li nastaviti s nama, ali ne znam što će biti nakon turneje” kazao je Young. Nedavno je intervju dao i bivši frontmen Brian Johnson, koji je zbog zdravstvenih problema morao napustiti bend. Iako je godine svog života darovao AC/DC-iju, nakon odlaska iz grupe nije mu ostao gorak okus u ustima.

“Svi moramo prihvatiti da je situacija takva kakva jest. I neki mladi sportaši se sa 24-25 godina ozlijede i to im okonča karijeru. To je užasno… Ali ja ću ove godine napuniti 69 i nemam za čime žaliti. Bilo je dobro dok je trajalo, bio sam u jednom od najboljih bendova svih vremena.

Procijenite sami je li Axl dostojan zamjena.

>>>AC/DC PRVI PUTA S NOVIM VOKALOM: S Axlom Roseom otvorili europski dio turneje (VIDEO)


Komentari