AEROSMITH KREĆE NA OPROŠTAJNU TURNEJU: ‘Najbolji rock’n’roll bend Amerike’ odlazi u povijest

Facebook.com

Poznati su kao “zločesti dečki iz Bostona”, a nitko od njih nije iz tog grada.

Aerosmith je jedan od najpoznatijih rock & roll sastava u povijesti glazbe. Na sceni su već gotovo pola stoljeća, a i dalje “rokaju” kao prvog dana, ali došlo je vrijeme da svoje instrumente okače o klin.

Frontmen grupe Steven Tyler gostovao je u emisiji Howarda Sterna i prema svemu sudeći bend će sljedeće godine odsvirati svoje posljednje taktove. Tyler ne skiva koliko voli biti frontmen Aerosmitha, ali i sam priznaje da je došlo vrijeme da se oproste od obožavatelja. 

Trebamo poći na oproštajnu turneju jer je došlo vrijeme za nju.” rekao je.


Voditelj ga je nakon te izjave pritisnuo pitanjima i saznao da na svoju posljednju turneju ovaj legendarni bend kreće 2017. godine. 

Steven nije otkrio koliko će turneja trajati, ali povukao je paralelu s grupom Kiss “koji su dosad odsvirali 19 oproštajnih turneja.”

Iako nije jasno rečeno da je ovo kraj Aerosmitha, jer se valja nešto pita i ostale članove benda, jasno je da su se počeli polako opraštati od glazbenog svijeta.

Inače, Aerosmith već 23 godine svira, ponovo u orginalnom sastavu, a diljem svijeta su prodali više od 150 milijuna albuma. U svijetu imaju doslovno vojsku obožavatelja koji se nazivaju “Blue Army”

 

Komentari

loading...