Genijalna igra! Upoznajte Zagreb na zabavan i zanimljiv način

FOTO: Facebook / Town Tales

Tura po Zagrebu uz Town Tales, igru za turiste.

Town Tales je igra za turiste koja omogućava istraživanje Zagreba na zanimljiv i zabavni način. Ova igra dolazi s mapom glavnog grada Hrvatske na kojem su predložene lokacije za istraživanje, uz špil od 54 ilustrirane karte na kojima se nalaze detaljne upute na engleskom jeziku.

Cilj igre je steći nezaboravne uspomene po Zagrebu u interakciji s lokalnim građanima. Tako će vas tura po Zagrebu dovesti do kipa Marije Jurić Zagorke gdje ćete biti izazvani ispričati omiljenu priču nekom slučajnom prolazniku. Na ovaj ćete način lakše zapamtiti da je Marija Jurić Zagorka bila jedna od najčuvenijih zagrebačkih književnica i novinarki.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Karte su podijeljene po bojama na one koje upoznaju o važnim znamenitostima (crvene), informiraju vas (zelene) te vas izazivaju da se zabavite (žute). Plave karte vas žele inspirirati da doprinesete lokalnoj zajednici, primjerice da pomognete starijoj osobi na koju naiđete tijekom svoje pustolovine.[/box]

Također, u špilu se nalazi i posebna magična karta, koja igračima daje supermoći dok su u Zagrebu, odnosno otkriva posebne popuste za kavu, ručak, suvenir ili neku drugu uslugu na prekrasnim gradskim lokacijama, piše Punkufer.

Iza ovog igre Town Tales stoji domaća tvrtka Tessera Design i poduzetnik Lovro Buljat, koji su isto iskustvo pripremili i za istraživanje Budimpešte.

Igra se može kupiti za 139 kuna na službenim stranicama proizvođača.

Komentari

Komentari

loading...