GDJE SU NESTALI GOSPODIN SAVRŠENI I HANA RODIĆ: Zaključali profile na društvenim mrežama

Hana Rodić i Goran Jurenec (Foto: Instagram)

Ljubavnoj sagi mlade influencerice Hane Rodić (24) i televizijskog modela Gorana Jureneca (42) izgleda da nema kraja. Nekada su bili najzaljubljeniji domaći par, a onda je puklo nakon trogodišnje veze u ožujku ove godine kada se Goran vratio u zagrljaj bivšoj djevojci Poljakinji Claudiji Luciji Pioch.

Domaću javnost tada su posebno zaintrigirali su ˝Gospodin Savršeni˝ i Rodić kada su se nakon prekida prepucavali preko Instagrama. I baš kada su svi pomislili da je ljubavna saga završila, Jurenec se pomirio sa Rodić, a sve je počelo kada su ih fotografi uhvatili u šetnji Samoborom. Nedugo nakon toga par je potvrdio u javnosti da su odlučili˝ zakopati ratnu sjekiru˝, te pružiti ljubavi drugu šansu.

Ljubavni par nedugo nakon toga zaključao je Instagram profile, a mnogi su se upitali zašto su se povukli iz javnosti. Međutim ”Gospodin Savršeni” odgovorio je obožavateljima na Instagramu da pripremaju nešto sasvim novo te da će im postati jasno zašto ih nije bilo neko vrijeme.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Jurenec je nakon pomirbe s Rodić otkrio da je bivšu djevojku Claudiu prijavio policiji, pa su mnogi pretpostavili da je upravo ona jedan od glavnih razloga njihovog  preobrata i čuvanja privatnosti.

Inače, nakon što su se opet pomirili, mnoge je zanimalo kako je došlo do toga i kako se s tim nosi njegova bivša djevojka Claudia. Znatiželjni obožavatelji paru su postavljali poprilično neugodna pitanja na Instagramu, a oni su na neka od njih ipak odgovorili.

“Toliko toga se dogodilo, da sam na kraju morao otići na policiju. Već sam dovoljno rekao za javnost. Ona zna da ne želim ponoviti istu grešku dva puta i da se izjašnjavam na društvenim mrežama pa sada piše svašta jer se osjeća sigurno, ali vidjet ćemo rasplet cijele ove priče! Tko se zadnji smije najslađe se smije! Ovo sve traje jako jako dugo, Hana mi je pričala za uznemiravanja i svađali smo se oko toga jer joj nisam vjerovao dok se sam nisam uvjerio”, odgovorio je na pitanje o bivšoj djevojci Jurenec.

I Rodić je progovorila o Goranovoj bivšoj djevojci te kako se ona nosi s ovom situacijom.

“Loše, ali odlučili smo da više nećemo ratovati s njom na Instagramu za stvari koje se tiču našeg privatnog života van društvenih mreža, već smo odlučili poduzeti pravne korake i stati joj na kraj”, objasnila je.

Po svemu sudeći par uživa u obnovljenoj ljubavi, a mnogi jedva čekaju da Jurenec otkrije o kakvim novostima je riječ.

Foto: Instagram


Komentari