(FOTO) ‘GDJE SE MUŠKE TAKO KOMENTIRA?’ Domaća glumica objavila fotke u badiću i progovorila o gorućoj temi

Foto: Instagram

Previše kiloograma, premalo kilograma – i tako u nedogled… Brojne žene susreću se s raznim predrasudama i nesigurnostima, a o tome je odlučila progovoriti domaća glumica Marijana Mikulić. Objavila je fotografiju u kupaćem kostimu, a pritom poslala i poruku koja je pokrenula lavinu reakcija.

Naime, ova je majka trojice dječaka, desetogodišnjeg Ivana, šestogodišnjeg Andrije te jednogodišnjeg Jakova, na Instagramu je objavila dvije fotke na kojima pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu i ponosno pokazuje svoje tijelo.

“Do kad će biti u redu javno prozivati i komentirati koliko koja žena ima kila manjka, viška?! Koliko ima filera, ekstenzija?”, započela je emotivnu objavu.

“O tome jesmo li rodile, koliko puta, jesmo li dojile ili ajmemajko nismo. Radimo li nakon poroda, imamo li dadilje da čuvaju djecu DOK RADIMO. O, o tome neću ni počinjati”, nastavila je simpatična glumica.

“Ali da su teme članaka da neka, bilo koja žena, ima deset kila viška?? Pa sunce ti poljubim kada se muške tako komentira, gdje je to uopće dozvoljeno?! Ako je isklesan ajme Apolon
Ako ima pivski trbuh ajme slatki medo. Ako nema para jao boem, umjetnik, dijete cvijeća.
Ako ima para uspješan, poduzetnik. Za muške uvijek i u svemu se nađe epiteta. A za žene, sada je dozvoljeno komentirati i koliko grama imamo gore/dole?! Dokle to ide?!”, poručila je.

“Evo prva fotka di se ne vidi svaki gram, a druga koja pokazuje pravo stanje stvari
Kome se ne gleda nek ne klika, ja sam sebi baš top. Vježbati sam krenula naglo i puno, ali imam problema sa vratnom pa sam napravila malu pauzu. A vježbam jer želim, jer se ja tako osjećam bolje, i jer sebi tako izgledam bolje. Ali koja kila gore dolje ne daje nikom za pravo da me proziva zbog toga, a portali koji takvo što podržavaju su dno kace!!
Sve žene su lijepe dok god se one tako osjećaju, ne dajmo na sebe i volimo sebe takve kakve jesmo, jer upravo takve smo najbolje i najljepše”, zaključuje Marijana.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Komentari